Salutació del President

XXXV ANIVERSARI (1988-2023)

La Confraria del Sant Sepulcre de Benifaió, va néixer fa 35 anys per tal de recuperar un dels actes principals i més rellevants de la Setmana Santa de la nostra localitat: el Sant Soterrament, que es celebra cada any el Divendres Sant.

Aquest propòsit, al costat d’altres fins regulats en els nostres estatuts, ha estat feliçment complert després de diversos anys d’intens treball i desig de consolidar uns actes que donen rellevància i dignitat a la Setmana Santa. No busquem semblances ni aparentar una actitud en la celebració d’aquestes dates que no ens són pròpies, sinó que volem mantenir i reforçar el caràcter peculiar i propi amb el qual Benifaió, un poble valencià de la Ribera, ha celebrat tant els dies de Setmana Santa com la Pasqua. Tot això, es veu reflectit en aquesta pàgina web, en la qual com a president us done la benvinguda i us anime a que entreu i així sapigueu qui som, què fem i quines són les nostres inquietuds. També tindreu la possibilitat de conèixer el nostre poble, la seva història i cultura.

La tecnologia ens permet estar presents a la Xarxa i que tots estiguem a prop i en contacte, per això us anime que si voleu contactar amb nosaltres ho feu; estem oberts a tothom. Una crida especial faig a aquelles persones que estiguin interessades o pertanyin a Confraries o Germandats del Sant Sepulcre, ja que el coneixement mutu i la col·laboració entre aquestes, és un dels nostres principals objectius.

Benvinguts !!!